Известие

Collapse
No announcement yet.

как се включва тва дето показва среден разход на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Съгласен съм на 100%
    156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от modena360
      Айде сега Тия дето карат Алфа не се интересуват от консумацията. За да върви, требва да гори, а като гори, не е добре да гледаш

Абе не е баш така според мен. Като си знаеш базовият разход на колата при определени условия, много лесно можеш да разбереш че нещо не е наред ако разхода ти се вдигне при непроменени други условия
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Така е, разбира се. Бъзикам се
        Wherever You Go, Leave Behind Your Mark!

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          Да,ама защо, защо, защо??? И защо ми е онази пъпка отдолу на дясното огледало като нямам датчик за температурата?
          ...тва не е ли антената за радиото?...

Comment

Първоначално публикувано от thedon
            Да,ама защо, защо, защо??? И защо ми е онази пъпка отдолу на дясното огледало като нямам датчик за температурата?
            ...тва не е ли антената за радиото?...
            Много малка ми се струва за антена.По-знаещите да информират!
            Alfa156 Against All

Comment

Не е антена. Антената ми си е на покрива. На 156-ците там се намирал датчикът за външна температура. Ама 145/6 май нямало с такъв датчик, та наистина е интересно защо е тази пъпка. Само разваля аеродинамиката,както беше казал един виден потребител на форума
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                Бате Рено 25 от 87 година ги има всички тези глупости, та даже и някой 11-ки ги имат. И според мен е полезно, ама няма да ни вървят колите толкова, защото като го гледаш ще си изградиш УСЛОВЕН РЕФЛЕКС.
                Мене ме кефи на френските коли, че показнат нивото на маслото на датчик на таблото и не нужно да си отваряш капака на колата, не че го правя толкова често
                Бате ако се качиш в Алфа 90 от 86 година много ще се изненадаш и ще откриеш че реното е РК1К в сравнение с мотокар
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Не е антена. Антената ми си е на покрива. На 156-ците там се намирал датчикът за външна температура. Ама 145/6 май нямало с такъв датчик, та наистина е интересно защо е тази пъпка. Само разваля аеродинамиката,както беше казал един виден потребител на форума
                  Ами те казаха хората ма вие не четете как да ти работи климатроника ако не знае температурата навън ако е -20 и ти наглсиш климатроника на 23 градуса да пусне климатика и да духне -40 ли се очаква или да разбере че искаш топло а не студено

Увлякох се ама мислете малко
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Добре де, ама климатроникът не се ли командва от сензор в купето? Там, на таблото , малко встрани от ключа за запалване
                    _______
                    146 JTD - ex

Comment

Добре де, ама климатроникът не се ли командва от сензор в купето? Там, на таблото , малко встрани от ключа за запалване
                      автоматичния климатик, щото тва нашто не е климатроник, се командва от централа, която събира данни от различни датчици, и на база на тях "взема решения". единия от тях е тоя в дясното огледало, другия е тоз на таблото , а сигурно и от други ...
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Добре де,климаТИК, климаТРОНИК, ше се заяждаме ли сега Важното е каквото е там да взима правилните решения зиме/лете, пък другото са подробности. Интресно е каквоп става, ако някой ти отвее дясното огледало барабар с пъпката
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          автоматичния климатик, щото тва нашто не е климатроник, се командва от централа, която събира данни от различни датчици, и на база на тях "взема решения". единия от тях е тоя в дясното огледало, другия е тоз на таблото , а сигурно и от други ...

Е добре де при мене го има тоз на таблото, ама на огледалото нямаше (то беше сменяно преди мен) сега взех ново огледало с датчик ама пък няма къде да го включа

Comment

Working...
                          X